I Fagdekk sier vi

"No stress with Point S!"

Her finner du svar på mye om dekk og felger. Vil du ha pristilbud på dekk, bestille time til hjulskift eller legge hjulene dine inn på dekkhotell? Ta kontakt med ditt nærmeste Fagdekkverksted!

Bestill time eller få tilbud fra oss

Våre ekspertråd

Våre tjenester

1

Person- og varebildekk

Motorsykkeldekk

Dekk til landbruket

Geometri

Balansering

Dekk til andre nyttekjøretøy

Lastebil, buss og anleggsdekk

Dekkhotell

Hvilke dekk trenger du?

Valget av dekk vil avhenge av kjøretøyets merke og modell- samt ditt bruksområde. For å vite hvilke dekk som passer til ditt kjøretøy, kan du finne dekkmerke og dekkstørrelse på sideveggen til dine nåværende dekk. Er du i tvil om hvordan du leser dekkstørrelsen? Se artikkelen vår om hvordan du leser informasjonen om dekkene dine. Vi gir deg alt du trenger for å vite hvilke dekk som passer til bilen din. Du kan også spørre verkstedet i nærheten av deg, da de vil kunne gi deg råd om de beste dekkene til bilen din.

Hos oss har vi et stort utvalg av dekk i alle prisklasser, fra personbildekk og 4×4 dekk til varebildekk og motorsykkel dekk. Vi tilbyr alt fra Premium dekkmerker som Continental, Nokian, Bridgestone, Goodyear, Michelin og PIrelli til ulike mellomklasse dekkmerker og helt til de rimeligste budsjettdekkene- vi har helt sikkert de riktige dekkene som passer til kjøretøyet ditt.

Våre samarbeidspartnere

Nyttige lenker

Finn verksted
Gjør en avtale
Be om pristilbud

Dekk og tjenester

Våre dekk
Våre vekkmerker
Våre tjenester

Dekklageret

Hvem er vi?
Bli med på Dekklageret
Kontakt oss
For medlemmer

Følg oss

Facebook

Lovanmerkninger                     Cookies                     Vilkår for bruk                     Valg av samtykke

© Dekklageret 2024